Sc Logicgreen Srl , ofera servicii de o calitate ireprosabila. Dorim sa venim in intampinarea partenerilor nostri, pentru ca acestia la randul lor, sa se bucure de succese in sfera lor de afaceri.

Obiectul principal de activitate al companiei noastre este asigurarea unui standard ridicat de calitate în ceea ce priveste serviciile de inchirieri toalete ecologice dar si serviciile de intretinere wc ecologice. Acestea se adreseaza evenimentelor culturale, mondene, sportive, spatiilor de promenada si in general tuturor spatiilor publice unde exista aglomerari de persoane. Deasemenea, prin Legea 300/2006, a devenit o cerinta obligatorie privind obligativitatea amplasarii de toalete ecologice in cadrul santierelor de constructii.

Toate activitatea noastră se desfășoară sub stricta supraveghere a cerințelor și normativelor impuse de ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008, SA 8000:2008.

Despre  Noi

Sc Logicgreen Srl , ofera servicii de inchiriere toalete ecologice in judetele Cluj, Mures si Sibiu. Dorim sa venim in intampinarea partenerilor nostri, pentru ca acestia la randul lor, sa se bucure de succese in sfera lor de afaceri.